4 teknik adam için kırılma maçları! Deplasman...

18.06.2020 - 09:52 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 10:05

Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor ve Galatasaray, şampiyonluk konusunda kıyasıya bir yarış içinde. Pekiyi bu takımların teknik direktörleri kalan 7 hafta için ne düşünüyor? Deplasmanda hangi takımlarla karşılaşacaklar?

4 teknik adam için kırılma maçları! Deplasman...

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren takımlar, ligde kalan 7 maça odaklandı. Mutlu sona ulaşmak isteyen takımlar, birbirinden zorlu deplasmanlara gidecek. Ligde son 7 haftada hangi takım daha zorlu deplasman maçı oynayacak? Detaylar haberimizde…

4 takım şampiyonluk potasında

Trabzonspor 56 puanla zirvede yer alıyor. Medipol Başakşehir ise aynı puan ve averajla 2. sırada yer alıyor. Sivasspor liderden 4 puan geride. Galatasaray ise Rizespor maçında yaşadığı mağlubiyet sebebiyle 50 puanla 4.sırada ve yarışta daha dezavantajlı durumda.

Trabzonspor'un hedefi çifte kupa

Lider Trabzonspor’un teknik patronu Hüseyin Çimşir, ”Kalan 7 maçta en iyi şekilde mücadele verip mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz çifte kupayı kazanmak” ifadelerini kullandı.

Başakşehir, fikstür avantajına inanmıyor

Başakşehir’i çalıştıran Okan Buruk, fikstür avantajları olduğuna inanmıyor. Buruk, her maçın farklı bir hikayesi olduğunu belirterek, ”Hedefimiz elbette ligi zirvede bitirmek” dedi.

Sivasspor'un planı maç maç gidebilmek

Sivasspor’un deneyimli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, 4 puan geride olmalarına karşın ligi iyi bir yerde bitirebileceklerine inanıyor. Çalımbay, ”Maç maç gideceğiz. Puan olarak gerideyiz ama her maça aynı konsantrasyonla çıkacağız” diye konuştu.

Galatasaray'da hedeften sapma yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise “Kalan 7 maç da bizim için final maçı. Başka bir sonuç düşünmüyoruz. Şampiyonluk hedefimizden sapmış değiliz” görüşünde. Terim’in, şampiyonluk haftalarını en iyi değerlendiren teknik adam olduğu gerekçesiyle camiadan da ciddi destek görüyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren takımlar son 7 hafta hangi deplasmanlara gidecek?

Trabzonspor’un deplasman maçları

Alanyaspor  (6.sırada)
Galatasaray (4.sırada)
Denizlispor  (11.sırada)
Kayserispor (18.sırada)

Başakşehir’in deplasman maçları

Ankaragücü (17.sırada)
Antalyaspor (10.sırada)
Konyaspor  (15.sırada)
Kasımpaşa  (13.sırada)

Sivasspor’un deplasman maçları

Konyaspor (15.sırada)
Kasımpaşa (13.sırada)
Fenerbahçe (7.sırada)
Göztepe  (8.sırada)

Galatasaray’ın deplasman maçları

Başakşehir (2.sırada)
Alanyaspor (6.sırada)
Ankaragücü (17.sırada)
Antalyaspor (10.sırada)

(NOT: Takımların deplasmanda oynayacağı rakipler parantez içinde belirtilmiştir. Parantez içinde yazılan sıralamalar, 27. hafta sonuçlarının ardından baz alınarak yazılmıştır.)

Senin için hazırladığımız haberler