4 teknik adam topun ağzında!

07.02.2019 - 07:17 | Son Güncellenme: 07.02.2019 - 10:17

4 teknik adam topun ağzında!

Cihat Arslan'ın kader maçı Kasımpaşa

İkinci yarının ilk 3 müsabakasında puan alamayan Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan'la yollar her an ayrılabilir. Akhisar'ın bugün kendi evinde evinde Kasımpaşa ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçından olumsuz bir sonuç alması halinde Arslan takımdan gönderilebilir. Ege temsilcisi ligin son sırasında bulunuyor.

Özdeş bekleneni veremedi

İkinci devrenin ilk 3 maçında puan alamayan bir başka takım Göztepe'de Kemal Özdeş'in de koltuğu sallantıda. İzmir ekibi, Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarından sahadan puansız ayrıldı.

Ankaragücü'nde gözler Kasımpaşa maçında

Ligde oynadığı son 9 karşılaşmada yalnızca 1 puan alabilen Ankaragücü'nde de işler yolunda gitmiyor. Yönetimin hafta sonunda oynanacak Kasımpaşa maçında galibiyet alınamaması halinde Mustafa Kaplan'ı takımdan göndermesi bekleniyor.

Korkmaz'ın kredisi azalıyor

Sezonun ilk yarısında 27 puan toplayarak büyük bir çıkış yakalayan Antalyaspor, ikinci yarıya kötü başladı. Kırmızı-Beyazlılar, son 5 maçında 2 alabildi. İlk yarıdaki performans Korkmaz’ı şimdilik taşıyor, ancak bunun üzerine koymak zorunda olduğu da gerçek. Aksi takdirde başarılı hoca da koltuğu sallananlar arasına girebilir.

Spor Toto Süper Lig'de 21 haftaya girilirken 4 teknik direktörün koltuğu sallantıda.

Senin için hazırladığımız haberler