Omar Elabdellaoui 423 gün sonra formasına kavuştu

Feride Kara
21.02.2022 - 21:30 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 23:08

Havai fişek kazası sonrasında gözünde hasar yaşayan Omar Elabdellaoui 423 gün sonra Süper Lig'de Göztepe'ye karşı Galatasaray formasıyla sahaya çıktı.

Omar Elabdellaoui 423 gün sonra formasına kavuştu

Yaşadığı havai fişek kazası sonrasında gözünde hasar yaşayan Omar Elabdellaoui 423 gün sonra Spor Toto Süper Lig maçında İzmir deplasmanında Göztepe'ye karşı Galatasaray formasıyla sahada yer aldı. 

Omar 423 gün sonra sahaya çıktı

Omar Elabdellaoui, 26 Aralık 2020'deki Trabzonspor maçının ardından ilk kez bir Süper Lig maçında 11'de yer aldı. Omar Göztepe maçıyla 423 gün sonra yeniden sahaya çıktı. Omar'ın 1 yılı aşkın süre adeta yeniden hayata döndüğü maç Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in de ilk kez galip geldiği mücadele oldu. Omar, maçın son düdüğünün ardından göz yaşlarını tutamayarak, ağladı. Uzun bir tedavi sürecinden sonra göz sağlığına kavuşan Omar, bitti denilen futbol hayatını yeniden başlattı.

İlgini Çekebilir
Nelsson ilk golünü Göztepe'ye attı!
Habere Git

Omar Elabdellaoui'ye ne olmuştu?

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı gecesi çocuklarını eğlendirmek için elinde tuttuğu havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırılmıştı. Olay, Karaağaç Mahallesi Sırtköy Bulvarı Toskana Vadisi sitesi Villalarında meydana gelmişti. Omar Elabdellaoui, yılbaşını kutlamak için havai fişek düzeneği kurduğu esnada havai fişeğin patlaması sonucu elinden ve gözlerinden ağır bir şekilde yaralanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler