5. Açık Balkan Wushu Şampiyonası Afyonkarahisar'da Düzenlenecek.

Kerem Ergün
27.09.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 17:57

Uluslararası 5. Açık Balkan Wushu Şampiyonası, 15 Temmuz Şehitleri anısına 4-10 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenecek.

5. Açık Balkan Wushu Şampiyonası Afyonkarahisar'da Düzenlenecek.

Ülkemiz sporda çeşitli uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre 5. Uluslararası Açık Balkan Şampiyonası, 15 Temmuz Şehitleri anısına 4-10 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenecek.

Miniklerde yeşil, büyüklerde kahverengi kuşak şart

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun resmi web sitesinden yayımlanan turnuva talimatnamesine göre turnuvaya katılım için sporcularda bazı şartlar aranıyor. Turnuvaya Minikler kategorisinde (6-7 yaş) katılacak sporcuların en az yeşil kuşağa sahip olması, geriye kalan üst kategorilerde katılacak sporcuların ise en az kahverengi kuşak veya beyaz ikinci bant kuşağına sahip olması gerekiyor. Turnuvada Minikler kategorisinde olan sporcular Light Sanda branşında yarışacak iken Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde olan sporcular Sanda branşında yarışacak.

Sporcular 800 liraya itiraz edebilecek

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun yayınladığı turnuva talimatnamesinde sporcuların müsabaka konusunda itiraz etmek için ödeme yapmak zorunda olması dikkat çekti. Talimatnameye göre sporcular müsaka bitiminden sonraki ilk 15 dakika sonrasında dilekçe ve 800 TL karşılığında Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na veya Müsabaka Koordinatörü'ne itiraz edebilecek. İtirazın haklı bulunması hakkında 800 TL sporcuya geri iade edilecek. İtiraz haksız bulunursa itiraz için ödenen 800 TL Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nun hanesine gelir olarak kaydedilecek.

İlgini Çekebilir
Federasyonda skandal olay
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler