Bayburt Özel İl İdaresi Spor ile Afjet Afyonspor maçı yarıda kaldı

Ali Bozkurt
24.04.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 24.04.2022 - 22:43

TFF 2. Lig Kırmızı grupta Bayburt Özel İl İdaresi Spor ile Afjet Afyonspor arasında oynanan maç yarıda kaldı. Karşılaşmaya kırmızı kartlar damga vurdu. İşte detaylar...

Bayburt Özel İl İdaresi Spor ile Afjet Afyonspor maçı yarıda kaldı

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Kırmızı grupta Bayburt Özel İl İdaresi Spor ile Afjet Afyonspor arasında oynanan maç yarıda kaldı. Mücadele 3-1 devam ederken konuk Afyonspor'da 5. oyuncu da kırmızı kart görünce maç yarında kaldı. Hakem maçı tatil etti. Talimatlar uyarınca Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçı Bayburt lehine 3-0 hükmen galibiyet tescil edildi. Kurallara göre bir takım sahada 7 oyuncunun altına düşünce maça devam edilemiyor.

İkinci devre 4 kişi daha atıldı

Maçın 45. dakikasında her iki takım da 10 kişi kaldı. Bayburt'ta Ömer Yıldız, Afyon'daysa Fatih Akbay kırmızı kart gördü. 59'da Nazmi Candoğan, 77'de Erhan Şentürk oyundan atıldı. 90 dakikadaysa Yakup Yiğit ikinci sarı karttan. Taha Can Velioğlu ise doğrudan gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Böylece Afyon sahada 6. kişi kaldı ve hakem de maçı yarıda keserek, tatil etti. TFF 2. Lig Kırımızı Grup'ta bitime 2 hafta kala Sakaryaspor, 81 puanla bugün şampiyonluğunu ilan etti. Afyon ve Bayburt ise play-off'a kalma mücadelesi veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler