Daredevil’ın Kızı Shedaresthedevil 5 Milyon Dolar’a Alıcı Buldu

İsa Kethüda
07.11.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 15:53

Dünyanın önemli at satış organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Fasig-Tipton Kasım ayı Kısrak Satışları bu yıl 6 Kasım Pazar günü gerçekleştirildi.

 Daredevil’ın Kızı Shedaresthedevil 5 Milyon Dolar’a Alıcı Buldu

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Satışlarda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ringe gelen aygırımız Daredevil’ın 3 G1 galibi kızı Shedaresthedevil (Daredevil - Starship Warpspeed / Congrats) bu yıl da 5 Milyon Dolar bedelle satış gördü. Geçtiğimiz yıl Flurry Racing, Qatar Racing ve Whisper Hill Harası ortaklığında alınan Shedaresthedevil bu kez aynı fiyatla Whisper Hill Harası’nın damızlık kısrak kadrosuna dahil oldu.

Hara yetkilisi Mandy Pope yaptığı açıklamada Daredevil’ın 5’i Grup koşu olmak üzere 10 yarış kazanmış kızı Shedaresthedevil’ın Gun Runner, Flightline gibi önde gelen aygırlardan birine çekilmesinin planlandığını açıkladı.

Bir gün süren Fasig-Tipton Kasım ayı Satışları’nda bu yıl ringe gelen 169 kısrak toplamda 101 Milyon Dolar’ı aşkın bedelle alıcı bulurken, günün en yüksek fiyatla satış gören ismi ise 7 Milyon Dolar’a Coolmore Ekürisi yetkilisi M. V. Magnier tarafından alınan ve Quality Road gebesi olarak ringe gelen Eclipse Ödüllü Şampiyon kısrak Gamine (Into Mischief - Peggy Jane / Kafwain) oldu."

Senin için hazırladığımız haberler