Fenerbahçe 5 Yıldızlı Formanın Üretilmeye Ve Satılmaya Devam Edeceğini Açıkladı

İsa Kethüda
01.08.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 16:46

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, 5 yıldızlı formaların üretilmeye ve satılmaya devam edeceğini resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Fenerbahçe 5 Yıldızlı Formanın Üretilmeye Ve Satılmaya Devam Edeceğini Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 5 yıldızlı formaların üretilmeye ve satılmaya Fenerium'da devam edeceğini duyurdu.

Fenerbahçe 5 yıldızlı forma satmaya devam edecek

Fenerbahçe'nin ürünlerini satan şirketi Fenerium'dan yapılan açıklamada, "2023-24 Sezonu Futbol A Takım forma ve şortlarımız, antrenman grubu ve 28 şampiyonluğumuza ithafen üretilen tüm koleksiyonlarımız 5 yıldızlı olarak üretilmeye ve satılmaya devam edecektir. Bu konuda yapılan gerçek dışı paylaşımların dikkate alınmamasını rica ederiz" ifadelerine yer verildi. 

Ali Koç yıldızsız logoyla çıkacaklarını açıklamıştı

Bilindiği üzere Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda bundan sonra yıldızsız logoyla maçlara çıkacaklarını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Mehmet Can Aydın imzayı attı!
Habere Git

"Bundan sonra yıldızsız formayla sahaya çıkacağız"

Koç açıklamasında, "Komisyon kurulmasaydı biz 5 yıldızlı logoyla çıkmaya devam edecektik. Bizim amacımız süreci tetiklemekti. Bundan sonraki mücadelelerimizde yıldızsız formayla sahaya çıkacağız" ifadelerini kullanmıştı.

1959 yılı öncesi şampiyonluklar için özel komisyon kuruldu

Türkiye futbol Federasyonu (TFF), 1959 yılı öncesi şampiyonluklarına ilişkin özel bir komisyon oluşturulmasına karar verildiğini açıklamıştı.

Dursun Özbek'ten TFF'ye 1959 sitemi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de, TFF'nin 1959 öncesi şampiyonlukları için kurulacak komisyona tepki göstermişti. Özbek, "Bu zamana kadar inceleyenler hiç mi bilgi sahibi değildi? 50 sene sonra eski defterleri araştırmaya başladılar. Geçmişte bunu inceleyenlere hiç mi saygı yok? TFF’nin kararının yanlış olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Rachid Ghezzal’dan yine kötü haber!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler