%50 indirim tribünleri doldurdu

12.12.2021 - 21:48 | Son Güncellenme: 12.12.2021 - 22:14

Beşiktaş-Kayserispor seyirci sayısı maç sonu merak edilen konular arasındaydı. Yönetim bilet fiyatlarına yüzde 50 indirim yapınca 30 bin taraftar stada geldi. İşte detaylar...

%50 indirim tribünleri doldurdu

Ceyhun Kuburlu-AJANSSPOR

Son dönemlerde tribünlerin boş kalmasının nedeninin yüksek bilet fiyatları olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş, Kayserispor maçında bilet fiyatlarını yüzde 50 düşürünce tribünlere 30 bin 34 biletli seyirci çekti. Böylece uzun zaman sonra stat yüzde 80'e yakın doluluk oranına ulaşmış oldu.

Beşiktaş taraftarına çağrı yaptı

Beşiktaş hafta içi yaptığı açıklamada, taraftarlara şu mesajı vermişti: “Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 12 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Vodafone Park'ta Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça özel olarak tüm kategorilerde bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim uygulanacaktır. Büyük Beşiktaş Taraftarı'nı, Yukatel Kayserispor maçına özel uygulanacak yüzde 50 indirimli biletlerden satın alarak, takımımızın güçlü desteğinize en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde Vodafone Park tribünlerini doldurmaya davet ediyoruz.”

Bilet fiyatları şöyle

Beşiktaş daha fazla seyirci çekmek adına bilet fiyatlarını 65 TL’ye kadar çekti. Bu rakam VIP tribününde ise 375 TL oldu. Tribünlerdeki doluluk oranı yüzde 80’i aştı. Önümüzdeki maçlarda yönetimin benzer kampanyaları uygulamaya devam etmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler