Tarihi zaferin ardından flaş Ferdi Kadıoğlu sözleri: "50 milyon Euro verelim hemen alalım"

Özgür Koç
03.07.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 09:09

Avrupa devlerini peşinden koşturan Ferdi Kadıoğlu, Avusturya karşılaşmasında sergilediği müthiş performansla tarihi zaferin önemli isimlerinden biri oldu. Ünlü spor yorumcusu yıldız futbolcunun transfer ihtimali için flaş sözler kullandı. İşte detaylar...

Tarihi zaferin ardından flaş Ferdi Kadıoğlu sözleri: "50 milyon Euro verelim hemen alalım"

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 Son 16 Turu maçında Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek final biletini alan A Milli Futbol Takımı'nda tarihi zaferin önemli isimlerinden biri 24 yaşındaki sol bekimiz Ferdi Kadıoğlu oldu.

Karşılaşma boyunda müthiş bir performans ortaya koyan ve sahada basmadık yer bırakmayan Ferdi Kadıoğlu, yakaladığı istatistiklerle de maça damga vurdu. 

Turnuva rekorunu kırdı

Milli yıldız, Avusturya maçında 12.2 km koşarak turnuva rekorunu kırdı. Ferdi, Avusturya karşılaşmasında 33.4 (km/h) ile Barış Alper Yılmaz'dan sonra en yüksek hız istatistiğine ulaşan iki oyuncu oldu.

EURO 2024'te 5+ şut pası veren (11), top kapan (10), pas arası yapan (7), ikili mücadele kazanan (28) ve çalım atan (5) tek oyuncu Ferdi Kadıoğlu oldu. 

24 yaşındaki sol bekin diğer istatistikleri ise şu şekilde:

• En çok topla buluşan (71) 
• En çok ikili mücadele kazanan (10) 
• En çok başarılı müdahale yapan (6)
• En çok faul kazanan (3)

Avrupa devleri peşinde, maçı tribünden izlediler

Öte yandan hem milli takım hem Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla aralarında Arsenal ve Borussia Dortmund'un da yer aldığı çok sayıda Avrupa devini peşine takan Ferdi Kadıoğlu'nu Avusturya maçında tribünden birçok takımın temsilcisi canlı izledi.

İlgini Çekebilir
Rus ekibi Kerem Aktürkoğlu için kesenin ağzını açtı! 50 milyon...
Habere Git

"50 milyon Euro verelim hemen alalım" 

Spor yazarı ve yorumcusu Fatih Doğan, Avusturya - Türkiye maçı değerlendirmesi yazısında Ferdi Kadıoğlu'nun performansına ayrı bir parantez açarak, "Dün turnuvanın bence en iyi sol beki Ferdi'yi takibe gelen Arsenal ekibinin, "50 milyon Euro verelim hemen alalım" raporu vermesi lazım." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler