Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca'dan Ben Chilwell'in ayrılığına yeşil ışık

17.08.2024 - 15:31 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 15:38

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta sol bek transferi gündemdeyken, Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca Ben Chilwell'ın farklı bir takıma transferine onay verdi.

Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca'dan Ben Chilwell'in ayrılığına yeşil ışık

AJANSSPOR HABER

Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maresca'nın, 2020'de 50.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, 27 yaşındaki sol bek Ben Chilwell hakkında söyledikleri ve farklı bir takıma transferine onay vermesi dikkat çekti.

"Doğru pozisyon almakta biraz zorlanıyor"

Başarılı teknik adam yaptığı açıklamada oyuncusu için "Chilwell'ın Inter maçında oynamamasının sebebi çok açık. Her ne kadar kendisini çok sevsem de doğru pozisyon almakta biraz zorlanıyor" dedi.

"Daha fazla süre alabileceği bir yere gitmesi daha iyi olur"

Sözlerine devam eden Maresca, Chilwell için "Takımdan ayrılıp daha fazla süre alabileceği bir yere gitmesi muhtemelen daha iyi olur. Transfer penceresi hala açık. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Pazarlıklar sürüyor! İşte Koç'un Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis
Habere Git

Kadro şişkinliği eleştiri topladı

Bu sezon kadrosunda bulunan 42 oyuncu ile eleştirilen Chelsea'de Chilwell'in mevkiisinde oynayabilecek geçtiğimiz Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı futbol ile dikkat çeken Marc Cucurella ile Malo Gusto bulunuyor.

Süper Lig devlerinin ilgisini çekebilir

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton ile yaptığı transfer görüşmeleri, Galatasaray'da Derrick Köhn'ün gözden düşme durumu ve Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'nun ayrılık ihtimali, Süper Lig devlerinin rotalarını Chilwell'e çevirebileceğini gösteriyor.

Piyasa değeri 28 milyon Euro

Kariyerinde 271 maça çıkan İngiliz sol bek Chilwell'in 15 gol ve 27 asisti bulunuyor. Yıldız futbolcunun Transfermarkt'a göre 28 milyon Euro değeri bulunmakta.

Senin için hazırladığımız haberler