50 milyon Euro'luk transfer sonrası rota Jayden Oosterwolde'ye dönecek

Cem Ergün
26.07.2024 - 13:23 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 13:42

Serie A ekibi, 50 milyon Euro'luk bonservis geliri beklediği satış sonrası rotasını Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde'ye çevirecek. İşte detaylar...

50 milyon Euro'luk transfer sonrası rota Jayden Oosterwolde'ye dönecek

AJANSSPOR - HABER

İtalyan basınında çıkan habere göre; Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde'ye Serie A ekibi Bologna talip oldu.

Arsenal yolunda

Çıkan haberde Bologna'nın İtalyan yıldızı Riccardo Calafiori'nin, Premier Lig devi Arsenal'in radarında olduğu kaydedildi. Londra temsilcisinin bu transferde büyük bir aşama kaydettiği ve sonlandırmaya yakın olduğu belirtildi.

Dev bonservis

Arsenal'in, Calafiori için kulübü Bologna'ya 45-50 milyon Euro arası bir bonservis bedeli ödeyerek bu transferi noktalayacağı aktarıldı.

Yeri Oosterwolde ile dolacak

Bologna'nın bu astronomik ücret sonrasında Riccardo Calafiori'nin yerini Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde ile doldurmak için girişimlere başlayacağı ifade edildi. Oosterwolde'nin, İtalyan temsilcisinin dikkat çeken transfer hedeflerinden biri olduğu ve listesinde yer aldığı kaydedildi.

6 milyon Euro'ya F.Bahçe'nin yolunu tuttu

Jayden Oosterwolde, 2022-23 sezonunda Parma'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Fenerbahçe karnesi

Sarı-Lacivertliler ile 49 maçta forma giyen Hollandalı yıldız, 3.429 dakika sahada kaldı ve 2 gol kaydetti. Asıl mevkisi sol bek olan Oosterwolde, sezonun büyük bir bölümünde sol stoper olarak da mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler