"500 bin beğeniye Fenerbahçe'ye gelirim"

05.09.2020 - 13:51 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 13:59

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Eran Zahavi'den heyecanlandıran yorum geldi. İşte detaylar...

"500 bin beğeniye Fenerbahçe'ye gelirim"

AJANSSPOR DETAY HABER

Fenerbahçe'nin golcü transferi listesinin başında Eran Zahavi bulunuyor. Sarı lacivertliler İsrailli forvet ile yaptığı görüşmelerde anlaşmaya çok yaklaştı. Bonuslar ve sözleşme süresi ile ilgili detayların taraflar arasında çözülmesinden sonra Eran Zahavi gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.

Sarı lacivertliler Zahavi'ye çağrıda bulunuyorlar.

Eran Zahavi'ye sosyal medyada Fenerbahçeli tarafarlar ilgi gösteriyor. 33 yaşındaki futbolcuyu takımlarında görmek isteyen sarı lacivertliler Zahavi'ye çağrıda bulunuyorlar. Sosyal medyada bir kullanıcı Zahavi'ye "Come to Fenerbahçe" yani Fenerbahçe gel yorumunu yaptı.

İsrailli oyuncu da bu yoruma "İf your comment achieve 500k" 500 bin beğeni istediğini belirtti. Aynı kullancı, "Arkadaşlar yüklenin" ifadesini kullandıktan sonra Zahavi de "Let's try" hadi deneyelim karşılığını verdi. Bu gelişme Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

Bonservisi elinde

Çin takımlarından Guangzhou ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Eran Zahavi'nin bonservisi elinde bulunuyor. 

259 gol 58 asist

Yıldız futbolcu kariyerinde oynadığı Palermo, Guangzhou, Hapoel Tel Aviv ve Maccabi Tel Aviv takımlarında toplam 426 maça çıktı. Zahavi bu karşılaşmalarda 259 gol atıp 58 asistlik performans sergiledi.

İşte Zahavi'nin heyecanlandıran paylaşımları

Senin için hazırladığımız haberler