50M2 ne zaman başlayacak, konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

17.01.2021 - 16:13 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 16:17

Netflix üzerinden yayınlanacak olan 50M2 dizisi merak konusu olmaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak yeni dizi için kolları sıvadı. Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizi merak konusu olmaya devam ediyor. 50M2 dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi meraklar artmaya devam ederken ayrıca 50M2 ne zaman vizyona girecek ve ne zaman yayınlanacak gibi meraklar sürüyor. İşte 50M2 hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

50M2 ne zaman başlayacak, konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix üzerinden yayınlanacak olan 50M2 dizisi merak konusu olmaya başladı. Leyla ile Mecnun dizisinin senaristi Burak Aksak yeni dizi için kolları sıvadı.  Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizi merak konusu olmaya devam ediyor. 50M2 dizisinin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var gibi meraklar artmaya devam ederken ayrıca 50M2 ne zaman vizyona girecek ve ne zaman yayınlanacak gibi meraklar sürüyor. İşte 50M2 hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Netflix’in yeni Türk yapımı dizisi 50m2 merakla bekleniyor. Dizinin senaristliği Leyla ile Mecnun’un senaristi Burak Aksak yazarken, yönetmenliğini de Selçuk Aydemir’le beraber yapacak.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Absürt komedi türünde olacak dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kaç bölüm yayınlanacak?

50M2 dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşması bekleniliyor.

Konusu nedir?

2020 yılında tüm dünyada yayına girecek olan 50m2 dizisinde karanlık dünyada isim yapmış bir tetikçi olan Gölge’nin kim olduğu öğrenilmeye çalışılacak. Gölge en yakını Servet tarafından ihanete uğrar ve kimliği gizlemek için kaçmaya başlar. Herkesten kaçmaya çalışan Gölge kendisini 50 metrekarelik bir terzi dükkanında bulur. Gölge ortalık sakinleşene kadar burada durmanın mantıklı olacağını düşünür. Mahalle sakinler Gölge’yi vefat eden terzi dükkanı sahibinin oğlu zanneder. Gölge bu yalan tutunur ve kimliğini saklamaya çalışır. Ancak zaman geçtikçe mahalleye alışan Gölge kendisini buraya ait hissetmeye başlar.

Senin için hazırladığımız haberler