552 günün acısını çıkardı, Kevin Durant döndü!

14.12.2020 - 14:24 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 14:24

Basketbolseverlerin ilgiyle izlediği isimlerden biri olan Kevin Durant, uzun bir aradan sonra parkelere döndü. Sakatlık sürecini geride bırakan Durant, Brooklyn Nets'in Washington Wizards ile oynadığı sezon öncesi maçında forma giydi. Peki kaç sayı attı, neler yaptı? İşte yanıtı...

Aşil tendonunun koptuğu 2019 Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisinin 5. maçından beri sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu Kevin Durant, yeni takımı Brooklyn Nets'in Washington Wizards ile oynadığı sezon öncesi maçında parkeye adım attı. Durant kaç gün sonra parkelere döndü? İşte detaylar...

Durant, 552 gün sonra yeniden parkede

Kariyerinde 4 kez sayı kralı olan, bir kez normal sezonun, 2 kez de final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Durant, 552 gün sonra sahaya çıktı.

Wizards maçında nasıl bir performans sergiledi?

İki NBA şampiyonluğu yaşadığı Golden State Warriors'tan ayrılıp sözleşme imzaladığı Nets'in formasını da ilk kez giyen 32 yaşındaki all-star forvet oyuncusu, Wizards'a karşı 24 dakikada 15 sayı, 3 ribaunt ve 3 asist üretti.

Ne olmuştu?

2019'un haziran ayında Warriors forması giyerken Toronto Raptors'a karşı oynanan NBA final serisinin 5. maçında sakatlanan Durant'in, aşil tendonu kopmuştu.

Fark yaratan isimlerden biri: Kevin Durant

Kevin Durant, kariyerinde 4 kez sayı kralı oldu. 1 kez normal sezonun, 2 kez de final serisinin en değerli oyuncusu (MVP)seçilen Durant'ın performansı basketbolseverlerin de yüzünü güldürdü. Duran, aldığı kısa süreye rağmen müthiş bir oyun ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler