6. ayak yarışları sona erdi

30.08.2015 - 20:37 | Son Güncellenme: 30.08.2015 - 20:37

Düzce'de düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın 6. ayak yarışları sona erdi.

Kaynaşlı Tırmanma Yarışları sonunda Kategori 1'de Burak Başlık, Kategori 2'de Galip Atar, Kategori 3'te İsmet Toktaş ve Kategori 4'te Ümit Ülkü birinci oldu. Ümit Ülkü, şampiyona genelinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğu kazandı. 

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından, Dipsizgöl Köyü ile Topuk Yaylası arasında bulunan 6 kilometrelik mesafede, 30 aracın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda sporcular parkuru en kısa sürede tamamlamak için yarıştı. 

Yarışlar hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, ilçeyi tanıtma arzusunda olduklarını söyledi. 

Yarışlara çok büyük bir ilginin olduğunu ve bunun da kendilerini mutlu ettiğini belirten Koca, "İnşallah Kaynaşlı, Düzce'nin ve Türkiye'nin 2020 yılında adından söz ettirecek bir doğa sporları merkezi olacak. Bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yarışlar sayesinde vatandaşlarımız da el emeklerini burada satmaya başladı. Kaynaşlı'nın kalkınmasına, Düzce'nin tanıtılmasına çok büyük katkısı olan bir organizasyon" şeklinde konuştu.

Yarışlar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını veren Düzce Valisi Ali Fidan, daha sonra Kategori 4'te Türkiye Şampiyonu olan Ümit Ülkü'nün aracını inceledi. 

Senin için hazırladığımız haberler