6 ekip Kupa Voley'e veda etti: İşte çeyrek finalistler

23.09.2024 - 08:33 | Son Güncellenme: 23.09.2024 - 09:05

AXA Sigorta Kupa Voley'de grup müsabakalarının sona ermesi ile elenen ekipler ve çeyrek finalistler belli oldu. Galatasaray Daikin, Beşiktaş ve Bahçelievler Belediye Spor Kulübü çeyrek finale yükseldi.

6 ekip Kupa Voley'e veda etti: İşte çeyrek finalistler

AJANSSPOR - HABER

AXA Sigorta Kupa Voley'de grup müsabakaları sona erdi. Maçların bitmesinin ardından ise turnuvadan elenen ekipler ve çeyrek finalistler netleşti. İşte detaylar...

6 takım Kupa Voley'den elendi

AXA Sigorta Kupa Voley'de grup maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final yolunda elenen ekipler de belli oldu. İşte Kupa Voley'den elenen ekipler:

9- Aras Kargo (3. Grup)

10- Nilüfer Bld. Eker (2. Grup)

11- Zeren Spor (1. Grup)

12- Aydın BBSK (2. Grup)

13- Keçiören Bld. Sigorta Shop (3. Grup)

14- Sarıyer Bld. (1. Grup)

Kupa Voley'de çeyrek finale hangi takımlar yükseldi?

AXA Sigorta Kupa Voley’de grup müsabakaları ile çeyrek finale yükselen ekipler Galatasaray Daikin, Beşiktaş ve Bahçelievler Belediye Spor Kulübü oldu.

İlgini Çekebilir
Simge Aköz sakatlığı hakkında konuştu: Durumu nasıl?
Habere Git

Kupa Voley çeyrek finalinde seri başları kimler?

AXA Sigorta Kupa Voley'de çeyrek finalde Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit, VakıfBank ve Türk Hava Yolları seri başı olarak yerleşecek. Geçen sezon lig sıralamasında 5. sırada yer alan Kuzeyboru ve gruplardan gelen 3 takım kura ile eşleşecek. Tek maç üzerinden yapılan maçlar sonunda galip gelen 4 takım “Dörtlü Finale” yükselecek.

Senin için hazırladığımız haberler