6 gol yedi, ölüm tehdidi aldı!

29.06.2020 - 11:20 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 11:21

Almanya'da Köln takımının kalesini koruyan Timo Horn, Werder Bremen maçı sonrası tehdit edildi. Kaleci Horn'u kim, neyle tehdit etti? Polis bir açıklama yaptı mı? Almanya'da dikkat çeken olay...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi'nin 34. haftasında Köln deplasmanda Werder Bremen ile karşılaşmış ve rakibine 6-1 kaybetmişti. Köln kalecisi Timo Horn'a sosyal medyadan birçok mesaj geldi. Aralarında tehdit dolu mesajlar da vardı. 27 yaşındaki kaleci için neler yazdılar? Detaylar haberimizde...

Timo Horn, tehdit dolu mesajlar aldı

Bundesliga'da sezonu 14. sırada bitiren Köln'ün kalecisi Timo Horn, son günlerde tedirgin. Köln kalecisi, 6-1 kaybettikleri Werder Bremen maçı sonrasında sosyal medyadan tehdit dolu mesajlar aldı.

Horn'u kim, neden tehdit etti?

Ancak; kaleci Horn'u ölüm ile tehdit eden bu mesajların Düsseldorf ya da Köln taraftarlarından gelip gelmediği konusunda bir belirsizlik var. Köln taraftarları, kaleci Horn'u eleştiren mesajlar paylaşmıştı.

Düsseldorf için alaycı yorumlar yapmıştı

Kaleci Horn, kış aylarında Fortuna Düsseldorf'un küme düşeceğini söylemişti. Bu açıklamaları, Düsseldorf taraftarlarınca küstah bir yaklaşım olarak değerlendirilmişti.

Polisten olayla ilgili açıklama

Öte yandan Köln polisinin sözcüsü ise "Polis ortada bir suç olduğunun farkına varır varmaz soruşturma başlatır" ifadesini kullandı. Köln'den ise bu olayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Senin için hazırladığımız haberler