6 isim pozitif! Ermin Zec...

25.08.2020 - 14:07 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 14:07

Zeljeznicar'ın 6 futbolcusuna yeni tip koronavirüs bulaştığı açıklandı. Bu isimler arasında ligimizdeki birçok takımda forma giyen Ermin Zec'in de olduğu bildirildi.

Bosna Hersek takımlarından Zeljeznicar'ın 6 futbolcusuna yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaştığı bildirildi. Ligimizde daha önce Gençlerbirliği, Karabükspor, Gaziantep FK ve Balıkesirspor formaları giyen Ermin Zec'in de koronavirüs testi pozitif çıktı!

6 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 1. eleme turunda deplasmanda İsrail temsilcisi Maccabi Haifa ile oynayacakları karşılaşma öncesi yapılan testlerden bazılarının pozitif çıktığı belirtildi.

Zec de testi pozitif çıkan isimlerden biri

Futbolcular İrfan Fejzic, Frane İkic, Damir Sadikovic, Mustafa Mujezinovic, Ermin Zec ve Samir Bekric'in test sonuçlarının pozitif olduğunun aktarıldığı açıklamada, tüm bu isimlerin kendilerini iyi hissettikleri ve ev izolasyonunda oldukları kaydedildi.

Virüs bulaşan 6 isimden yoksun olarak bugün İsrail'e hareket edecek Bosna Hersek temsilcisi Zeljeznicar, 27 Ağustos Perşembe günü Maccabi Haifa ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.

Senin için hazırladığımız haberler