Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde’nin Neden Süre Bulamadığı Merak Konusu

İsa Kethüda
11.03.2023 - 12:02 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 12:12

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Parma'dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde’nin doğru dürüst oynatılmamasının nedeni merak ediliyor.

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde’nin Neden Süre Bulamadığı Merak Konusu

Fenerbahçe'nin, İtalya Ligi ekiplerinden Parma'dan transfer ettiği ve şu ana kadar sadece Konyaspor karşılaşmasında sahada 22 dakika kalan Jayden Oosterwolde’nin neden oynatılmadığı merak konusu. İşte detaylar...

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin ara transferde 6 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı Jayden Oosterwolde’nin doğru dürüst oynatılmamasının nedeni merak ediliyor.

Teknik direktör Jorge Jesus, uzun süre Ferdi ile Lincoln’ün orijinal sol bek olmadığını ve bu yüzden ara transferde bir sol bek almak istediklerini söylemiş, bunun üzerine yönetim Parma’dan Oosterwolde’yi takıma kazandırmıştı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı!
Habere Git

Sadece 22 dakika süre alabildi

Ancak geride kalan 3 lig maçında sadece Konya önünde o da skor 3-0 iken 22 dakika şans bulan genç sol bek, Sevilla karşısında da kulübeden kurtulamadı. 

Yapılacak bir sol bek takviyesiyle Ferdi’yi önde, Lincoln’ü de gerçek mevkisinde oynatacağını söyleyen Jesus, Oosterwolde gelmesine rağmen iki futbolcunun mevkilerini değiştirmedi.

"Türkiye'ye" alışamadı iddiası

Öte yandan Brezilya basınından Paparazzo Rubro-Negro’ya konuşan Jesus’un, “Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorluk çektim. Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor” dediği ileri sürüldü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta yıldız isim ayrılmak istiyor! Hedefi Avrupa...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler