62 gün sonra kadroda

25.12.2020 - 12:42 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 12:50

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaraylılarda kaçırdığı maçlar sebebiyle büyük hayal kırıklığı oluşturan Radamel Falcao nihayet takıma döndü. Bu hafta toplu çalışmalara katılan Kolombiyalı yıldız Trabzon deplasmanına gidiyor. Detaylar haberimizde...

62 gün sonra kadroda

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da 2019 yazında büyük bir şovla transfer edilen Radamel Falcao şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldı. Hem geçen sezon hem de bu sezon attığı gollerden daha çok kaçırdığı maçlarla adından söz ettiren Kolombiyalı futbolcu 5 Kasım'da yaşadığı sakatlıktan nihayet kurtulabildi. 

En son Erzurum maçında forma giymişti

Son olarak Erzurum deplasmanında forma giyen tecrübeli yıldız Ankaragücü maçında cezalı olduğu için forma giyemezken, sonrasında hafta içi yapılan çalışmada sakatlanmış ve haftalardır takımdan uzak kalmıştı. Bu hafta çalışmalara katılan Falcao, 62 gün aranın ardından maç kadrosunda yer aldı. Falcao'ya, Trabzon yolculuğu için yer ayrıldı.

Maçın gidişatına göre

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, santrfor bölgesinde yine Mbaye Diagne'ye görev verecek. Karşılaşmanın gidişatına göre Falcao süre alabilir. Öte yandan cezası 1 maç olarak açıklanan ve Göztepe karşılaşmasında cezasını tamamlamış olan Marcao'nun yarınki mücadelede Luyindama'nın yerine görev alması bekleniyor.

Falcao bu sezon ne yaptı?

Kolombiyalı futbolcu bu sezon 7 resmi maçta forma giyerken toplamda 480 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılı yıldız 5 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler