Beşiktaşlılar TRT Spikeri Cüneyt Ersan'ı İstifaya Çağırdı

Akın Ungan
23.11.2022 - 23:13 | Son Güncellenme: 23.11.2022 - 23:18

Dünya Kupası'nda İspanya-Kosta Rika'yı 7-0 yendi. Maçın spikeri Cüneyt Ersan'ın "1 gol daha olur mu diye bekliyorsunuz" lafı Beşiktaşlılar'ı kızdırdı.

Beşiktaşlılar TRT Spikeri Cüneyt Ersan'ı İstifaya Çağırdı

AJANSSPOR HABER

Katar'da devam eden Dünya Kupası'nda şu ana kadarki en farklı skora İspanya-Kosta Rika maçında tanıklık ettik. İspanyollar, zayıf rakiplerini 7-0 ile adeta hezimete uğrattı. TRT 1'de bu maçı anlatan spiker Cüneyt Ersan ise sosyal medyada Beşiktaş taraftarlarının büyük tepkisini çekti.

Ersan'ın sözü o maça yorumlandı

Ersan, skor 7-0 olduktan sonra "Şimdi aklınıza belki geliyordur, 1 gol daha olur mu diye sevgili seyirciler" dedi. Sosyal medyada bu ifade Ersan'ın, Liverpool'un Beşiktaş'ı 8-0 yendiği Şampiyonlar Ligi maçına bir atıf olarak yorumlandı. Bu tür yorumlardan sonra siyah beyazlı hesaplar Ersan'a tepki göstererek, özür dilemeye çağırdı.

Beşiktaşlı taraftarlardan özür isteği

Başta Beşiktaş'ın en etkili taraftar grubu Çarşı olmak üzere siyah beyazlılar, devlet kurumu TRT Spor'a çağrıda bulunarak, gereğinin yapılmasını talep etti. Yılların spikeri Cüneyt Ersan ise henüz bu tepkilere bir cevap vermiş değil. Ersan, TRT Spor'da yıllardır TFF 1. Lig programları da yapıyor.

Ezeli rakip taraftarları hep kızdırdı

6 Kasım 2007 yılında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçta Liverpool, Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etmişti. Haliyle özellikle ezeli rakiplerin taraftarları yıllarca Beşiktaşlılar'ı bu skor üzerinden kızdırdı. Beşiktaş yıllarca Devler Ligi'nin en ağır yenilgisini alan takım olarak kaldı. Ancak 2015'te Real Madrid de Malmö'yü 8-0 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler