Ajansspor

7 ay önce Küçük Orhan'ı kaybeden Trabzonspor'da Büyük Orhan'dan gelen haber korkuttu

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

7 ay önce eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Orhan Kaynak'ın ölümüyle sarsılan Trabzonspor'a bu kez bir başka eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı'dan korkutan haber geldi.

7 ay önce Küçük Orhan'ı kaybeden Trabzonspor'da Büyük Orhan'dan gelen haber korkuttu
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 31 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Trabzonspor’un eski futbolcularından, bordo-mavili ekipte Fatih Tekke’nin yardımcılığını da yapan Orhan Çıkırıkçı, İstanbul’da ameliyat oldu.

Operasyon geçirdi 

Hasan Tüncel'in haberine göre; 59 yaşındaki futbol adamının üç damarında tıkanıklık bulunduğu ve bu nedenle ameliyata alındığı öğrenildi.

Sağlık durumu iyi

Operasyonun ardından yoğun bakım ünitesine alınan Çıkırıkçı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Trabzonspor, Küçük Orhan 7 ay önce kaybetmişti

Trabzonspor kısa süre önce eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü "Küçük Orhan" lakaplı Orhan Kaynak'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı.

Orhan Kaynak
Orhan Kaynak

Tesislerde kalp kiriz geçirdi

Kaynak, 10 Mart 2026 tarihinde tesislerde geçirdiği kalp krizi sonucu 56 yaşında hayatını kaybetmişti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...