7 hoca gidecek, Çebi ile Sergen Yalçın arasında...

07.11.2020 - 11:20 | Son Güncellenme: 07.11.2020 - 11:25

Son dakika haberleri...Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olduk. Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi arasında ilişkiye dair önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

7 hoca gidecek, Çebi ile Sergen Yalçın arasında...

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olurken; Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi arasındaki ilişkiden ve siyah-beyazlılarda yaşanan sıkıntılar ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

"Başarılı olsan da..."

Türkiye'de başarılı olan teknik adamların da gidebileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Süper Lig'in 8. haftasından sonra toplamda 6-7'yi bulur antrenör değişikliği. Kasımpaşa'nın hocasının neden ayrıldığını merak ediyorum. Galatasaray ve Trabzonspor'u yenmiş antrenörle ayrıldılar. Başarılı olsan da gidebiliyorsun, öyle bir yerdeyiz." dedi.

"Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi arasında..."

Sergen Yalçın ve Ahmet Nur Çebi arasındaki ilişkiye değinen Rıdvan Dilmen, "Sergen hocayla Ahmet Nur Çebi yönetimi arasından ufaktan bir şeyler olduğunu görüyorsun. Seyircili oynanmış olsa bu oyuncuların performansı mutlaka artardı. Ama oyuncuların alternatifi yok. Stopere 10 milyon Euro vermenize gerek yok. Bulursunuz. Skrtel yolda yürüyordu, Başakşehir aldı bedavaya. Başakşehir gördü sen neden görmüyorsun?" ifadelerini kullandı.

"Bedeli olacağını bilmiyor musun?"

Beşiktaş'taki problemin değişmediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ahmet Nur Çebi ve yönetimi şimdi CAS'a gidecekler Ruiz davası için. Del Bosque'den beri Beşiktaş'ta aynı problem var. Şimdi 2.5 milyon Euro gidecek. Montero mu, Ruiz mi? Bugün Avrupa'da ve FIFA'da en çok dosyası olan ülke Türkiye. Abdullah Avcı'yla neden ayrılıyorsun? Ayrılıyorsan bir bedeli olacağını bilmiyor musun?" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler