7 resmi maçta 4 gol atabilen Trabzonspor'a menajerlerden flaş gölcü önerisi!

30.08.2024 - 11:09 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 11:58

Bu sezon oynadığı 7 resmi maçta 4 gol atabilen Trabzonspor'da golcü transferi için çalışmalar devam ediyor. Bordo mavililere menajerlerden flaş bir golcü önerisi geldi. İşte detaylar...

7 resmi maçta 4 gol atabilen Trabzonspor'a menajerlerden flaş gölcü önerisi!

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezonda geride kalan sezonda 7 resmi maçta sahaya çıkan Trabzonspor bu karşılaşmalarda 4 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Oynadığı 7 maçta sadece 4 gol atabildi

Önce Avrupa Ligi'ne ardından Konferans Ligi'ne veda ederek Avrupa macerası erkenden biten Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya temsilcisi MFK Ružomberok'u 2-0 ve 1-0 skorlarla mağlup ederek sezona başladı. Bordo mavililer 3. eleme turunda Rapid Wien'e iki maçta 1-0 ve 2-0'lık skorlarla yenilerek Avrupa Ligi'nden elendi.

Karadeniz ekibi Konferans Ligi play-off turunda ise St. Gallen'le deplasmanda golsüz berabere kaldığı normal süresi 1-1 biten rövanş maçında seri penaltılarla 5-4 yenilerek Avrupa defterini kapattı. Trabzonpor, Süper Lig'de Sivasspor ile deplasmanda oynadığı ilk hafta maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı.

Bordo mavililer oynadığı bu 7 resmi maçta sadece 4 kez rakip fileleri havalandırabildi.

Golcü arayışları sürüyor

Öte yandan Trabzonspor'un golcü arayışları da sürüyor. Listesindeki isimlerden Wout Wegorst'u Ajax'a kaptıran Karadeniz ekibi eski golcüsü Paul Onuachu'nun transferi için kulübü Southampton'a son teklifini yaptı ve beklemeye geçti.

Menajerlerden Aleksandr Sobolev önerisi

Fanatik'in haberine göre; bordo-mavili kulübe sürpriz bir öneri geldi. Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova’nın 27 yaşındaki golcüsü Aleksandr Sobolev’in, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildi.

Trabzonspor henüz geri dönüş yapmadı

Ancak Karadeniz ekibi, 1.95 boyundaki Rus futbolcu için herhangi bir dönüş yapmadı. Teknik heyetten olumlu bir rapor çıkarsa, görüşme yapılabilir.

Geçen sezon 10 gol ve 9 asistle oynadı

Kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Aleksandr Sobolev, geçtiğimiz sezon 34 maçta 10 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 7,5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Milli formayı da 15 kez terleten 27 yaşındaki golcü 6 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler