70 yaşındaki modacıyı görenler hayrete düştü

16.05.2020 - 13:14 | Son Güncellenme: 16.05.2020 - 13:17

70 yaşındaki modacıyı görenler hayrete düştü

Tasarımcı Vera Wang en fazla 30'larının başında gibi görünse de kendisi tam 70 yaşında. Yaşını duyan kulaklarına inanamıyor. ABD'li moda tasarımcısı, şık karantina kıyafetleriyle takipçilerinden büyük beğeni alıyor.

Birçok ünlü için gelinlik tasarlayan modacı Vera Wang, yıllara meydan okuyan pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Vera Wang'ın Instagram'da paylaştığı fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dünyaca ünlü yıldızları giydiren Vera Wang, corona virüs nedeniyle zamanını Miami'deki lüks evinde geçiriyor.

 

Ünlü tasarımcının fotoğraflarını görenler hayrete düşüyor.70 yaşındaki ABD'li moda tasarımcısı, formda görüntüsüyle gençlere taş çıkartıyor. Paylaşımları binlerce beğeni alan Wang, "Bize genç görünmenin sırrını söyle lütfen" şeklinde övgü dolu yorumlar alıyor.

27 Haziran 1949 tarihinde doğan 70 yaşındaki yıldızın iki kızı bulunuyor.

 

30'lu yaşlarında duran ve aslında 70 yaşında olan Wang'ın paylaşımları binlerce beğeni alıyor.Vera Wang genç görünümünü sağlıklı beslenmeye ve spora bağlıyor. Ayrıca çok fazla ağırlık kaldırmadığını da ekliyor.

 

Wang,sosyal medya hesabından 1978 yılından bir fotoğraf ile gençlik halini de paylaştı.İşte ünlü tasarımcının birbirinden şaşırtıcı diğer Instagram paylaşımları...

 

İŞTE KARELER

(İnternet Haber)

Senin için hazırladığımız haberler