7'de sıfır çekti! Sekidika ayrılıyor mu?

02.11.2020 - 13:25 | Son Güncellenme: 02.11.2020 - 13:36

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan transfer ettiği Jesse Sekidika, Fatih Terim'in gözüne giremedi. Sekidika takımdan ayrılacak mı? İşte son durum...

7'de sıfır çekti! Sekidika ayrılıyor mu?

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Galatasaray’da en büyük hayal kırıklıklarından biri Jesse Sekidika oldu. Geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor’dan transfer edilen Nijeryalı futbolcu, teknik heyetin gözüne bir türlü giremedi.

Sekidika'nın devre arasında kiralanması isteniyor

Bu sezon hiçbir resmi maçta süre alamayan Sekidika 7 lig maçında sıfır çekti. Maç kadrosunda olmasına rağmen hamle oyuncusu olarak bile görülemeyen 24 yaşındaki futbolcu geçen sezon ise ligde sadece 87 dakika forma giymişti. Sekidika’nın devre arasında mutlaka kiralanması teknik heyet tarafından isteniyor.

Onun için Nagatomo dışarıda kalmıştı

Geçen sezon Sekidika transfer edildiğinden beklenti o kadar yüksekti ki yabancı kuralı sebebiyle Galatasaray, Nijeryalı için efsane Japon oyuncusu Yuto Nagatomo’yu kadro dışında bırakmıştı.

Sekidika Galatasaray'da kaç gol attı?

Eskişehir’de yaptığı çıkışla sadece Galatasaray’ın değil o dönem diğer büyük takımların radarında da olan Sekidika, sarı-kırmızılılara fayda sağlayamadı. Sekidika Eskişehir formasıyla 13 maçta 6 gol atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler