"8-9 puan öndeydik ama şampiyonluğu kaybetmiştik"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
"8-9 puan öndeydik ama şampiyonluğu kaybetmiştik"

Son 5 Haber

Paraguay maçı sonrası Türkiye, Avrupa'da gündem oldu! Atılan manşetler

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"8-9 puan öndeydik ama şampiyonluğu kaybetmiştik"
Medipol Başakşehir'in başarılı savunma oyuncusu Alexandru Epureanu 2-1 galip geldikleri Ankaragücü maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.
Ankaragücü karşısında alınan galibiyetin önemine vurgu yapan başarılı savunmacı, "Bugünkü galibiyet çok önemliydi çünkü Ankaragücü ligde kalma savaşı veriyor ve çok kuvvetliler. İlk yarıda yediğimiz gol dışında da birkaç pozisyon verdik. Belki bu pozisyonları vermeyebilirdik ama sonuçta önemli bir galibiyet aldık" dedi.
"Her maça kazanmak için çıkmalıyız"
Şampiyonluk şansları hakkında konuşan Epureanu, "Şampiyonluk için önemli bir şansımız var birinci sıradayız ama geçtiğimiz sezon 8-9 puan öndeyken şampiyonluğu kaybetmiştik. Maç maç odaklanmalı ve her maça kazanmak için çıkmalıyız" şeklinde konuştu.
Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.