Transfer Haberleri | Boluspor, Atalay Babacan'ı Renklerine Bağladı

Orhan Gülek
02.08.2023 - 16:27 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 16:33

Son dakika transfer haberleri... Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, Galatasaray'dan ayrılan Atalay Babacan'ı bedelsiz olarak bonservisiyle kadrosuna kattı.

Transfer Haberleri | Boluspor, Atalay Babacan'ı Renklerine Bağladı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden devam ettiren Boluspor, transfer çalışmalarında da iddialı hamleler yapmaya devam ediyor. Ajansspor'un geçtiğimiz günlerde duyurduğu transfer haberi resmiyet kazandı. Boluspor, Galatasaray'dan ayrılan Atalay Babacan'ı resmen kadrosuna kattı.

2015 yılında Galatasaray altyapısına transfer olmuştu

Boluspor'dan yapılan yazılı açıklamada, 28 Haziran 2000 Denizli doğumlu olan Babacan'ın, futbola Denizlispor altyapısında başladığı, 2015 yılında Galatasaray altyapısına transfer olduktan sonra 8 Ekim 2018'de Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladığı belirtildi.

80 maçta forma giydi

Kariyerinde 80 resmi maça çıkan Babacan'ın, aynı zamanda Adanaspor, Ümraniyespor ve Sarıyer'de de kiralık olarak forma giydiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Bonservisiyle gitti...
Habere Git

Cimbom'a veda etmişti

Öte yandan Galatasaray Kulübü, 31 Temmuz'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Babacan ile yolların ayrıldığını duyurmuştu.

Atalay Babacan'ın Galatasaray kariyeri

Sarı-kırmızılı formayı 3 kez Süper Lig ve Türkiye Kupası ile 1 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçında terleten 23 yaşındaki futbolcu, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler