8'li finalleri garantileyen Efeler, Finlandiya karşısında!

08.09.2021 - 14:32 | Son Güncellenme: 08.09.2021 - 14:36

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, C Grubu'ndaki son maçında bu akşam Finlandiya ile karşılaşacak. İşte Finlandiya-Türkiye maçıyla ilgili detaylar...

8'li finalleri garantileyen Efeler, Finlandiya karşısında!

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk mağlubiyetini Hollanda karşısında alan ve liderliği de rakibine kaptıran Filenin Efeleri, C Grubu'nun son maçında bugün Finlandiya ile karşılaşacak. Maç öncesi detaylar haberde...

Finlandiya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? 

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki 5. ve son maçında bugün Finlandiya ile Hakametsa Arena'da oynayacağı maç saat 20:00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. 

Millilerimizin performansı 

Filenin Efeleri grupta şu ana kadar oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Millilerimiz ilk 3 maçta Rusya, İspanya ve Kuzey Makedonya engellerini aşmış ve Hollanda'ya kaybemişti. Ancak; buna karşın ay-yıldızlılarımız 8'li finallere kalmayı garantiledi.

Rakip çapraz eşleşmeyle netleşecek

Bilindiği üzere grup maçları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8'li finallere yükselmiş olacak. Türkiye'nin bu turdaki rakibi çapraz eşleşme usulüne göre olacak ve kırmızı-beyazlılar A Grubu'ndan bir takım ile çeyrek final sınavı verecek.

Senin için hazırladığımız haberler