Beşiktaş, altyapı kulübesiyle Malatya karşısında!

13.07.2020 - 09:23 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 09:31

Beşiktaş, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, ligde 3. sırayı kovalıyor. Maç öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 11'ini netleştirdi.

Beşiktaş, altyapı kulübesiyle Malatya karşısında!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş deplasmanda Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda saat 21:00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler an be an Ajansspor'da olacak.

Beşiktaş'ta eksikler var

Beşiktaş, ligde 53 puanla 4. sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kayıp yaşadığı haftada kazanmak ve Sivasspor'un gerisinde kalmamak istiyor. Yeni Malatyaspor da 32 puanla 13. sırada bulunuyor. Ev sahibi takımda herhangi bir eksik bulunmuyor. Beşiktaşta'ta ise Atiba kart cezalısı. Ayrıca Burak Yılmaz, Dorukhan, Ljajic, Boateng ve Umut Nayir kadroda yer almıyor.

Yeni Malatyaspor'un 11'i...

Yeni Malatyaspor'un 11'i: Farnolle, Issam, Mina, Hadebe, Hafez, Acquah, Robin, Murat, Donald, Gökhan, Umut Bulut

Sergen Yalçın 11'ini belirledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da Yeni Malatyaspor maçının 11'ini netleştirdi. 

Öte yandan Beşiktaş'ın yedek kulübesindeki genç oyuncular dikkat çekti. Kulübedeki yedek isimlerin yaş ortalaması 21.2 olurken, en yaşlı isim 28 yaşındaki Şilili Roco oldu.

Kulübede yer alan 7 oyuncunun 4'ü altyapıdan gelen Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra, Kerem Kalafat ve Erdoğan Yılmaz oldu. Rıdvan, Kerem ve Erdoğan 19, Kartal ise 20 yaşında..

Yedek kulübesindeki diğer isimler de genç kaleci Utku Yuvakuran ve genç golcü Güven Yalçın oldu.

Ersin Destanoğlu

Gökhan Gönül

Domagoj Vida

Victor Ruiz

Caner Erkin

Necip Uysal 

Mohamed Elneny

Tyler Boyd

Diaby

Jeremain Lens 

Nkoudou

Senin için hazırladığımız haberler