90+3'te penaltı geldi gitti!

04.03.2021 - 21:13 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 21:16

Son dakika haberleri… Fenerbahçe’nin Antalyaspor maçının 90+3. dakikasında Pelkas ile kazandığı penaltı VAR’ın devreye girmesi sonucu hakem Ümit Öztürk tarafından iptal edildi. İşte detaylar…

90+3'te penaltı geldi gitti!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Fraport Tav Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Maçın henüz başında Fredy’nin ayağından gelen 83. dakikada Enner Valencia ile karşılık veren sarı lacivertliler son bölümde baskısını iyice artırdı.  

Fenerbahçe galibiyete çok yaklaştı

7 dakika uzatma verilen mücadelenin 90+3. dakikasında Dimitris Pelkas’ın yerde kaldığı pozisyonda hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçeliler buh kararla büyük sevinç yaşarken devreye VAR girdi. 

VAR'da Volkan Bayarslan vardı

VAR hakemi Volkan Bayarslan, Öztürk’ü uyararak pozisyonu tekrar izlemesini istedi. Kenara gelip monitörü izleyen hakem de Pelkas’ın elle oynadığı gerekçesiyle penaltıyı iptal etti. Ümit Öztürk bu kararın ardından Yunan futbolcuya bir de sarı kart gösterdi.

VAr tartışmaları yeni boyut kazandı

Böylece dünkü Ankaragücü-Galatasaray maçından sonra VAR kararları bir kez daha tartışmaların odağına oturdu. Sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan uzatma anlarında verilen penaltının geri alınmasına tepki gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler