Balıkesirspor - Menemenspor: 1-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Akın Ungan
16.04.2022 - 15:22 | Son Güncellenme: 16.04.2022 - 15:37

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor ile Menemanspor karşılaştı. Maç 1-1 berabere bitti. Balıkesirspor son sıradan kurtulamazken Menemenspor 13'e çıktı. İşte detaylar.

Balıkesirspor - Menemenspor: 1-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Balıkesirspor ile Menemenspor karşı karşıya geldi. Balıkesir Atatürk Stadyumu'ndaki zorlu mücadele 1-1 beraberlik ile sona erdi. Maçın son anlarında verilen penaltı kararı tartışmalara yol açtı.

Hızlı başladı

Balıkesirspor ile Menemenspor arasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Henüz 6. dakikada Anıl ile Balıkesirspor öne geçti. Rakip yarı alanın ilk metrelernde topla buluşan Kore sağ kanattan savunma arkasına koşu yapan Erdem'e pasını gönderdi.

Ceza sahası sağ tarafında topu kontrol eden genç oyuncu Emre'den sıyrıldıktan sonra penaltı noktası gerisindeki Anıl'a pasını gönderdi. Gelişine sağ ayağıyla sol köşeye doğru plase bir vuruş yapan tecrübeli oyuncu meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

90+5'te tartışılan penaltı

90+5'te Menemenspor'un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Ömer kafayla altıpasın sağına çevirdi. Sabbah'ın gelişine şutu Batuhan İşçiler'den sekerek dışarı gitti. Maçın hakemi Eren özyemişçioğlu, emin olmamakla birlikte penaltı noktasını gösterdi. Pozisyon tartışmaya açık olsa da bu kararda yardımcı hakemin köşe bayrağına gitmesi etkili oldu.

Penaltı Menemenspor'u kurtardı

Menemenspor'da penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Sagat, 90+5. dakikada Balıkesirspor karşısında eşitliği yakaladı. Bu golün ardından maç sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler