Trabzonspor'da Edin Visca Taraftarın Sorularını Cevapladı

Akın Ungan
30.03.2022 - 19:30 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 20:02

Trabzonspor'un Medipol Başakehir'den devre arasında transfer ettiği Edin Visca, kulübün YouTube kanalından taraftarın sorularını yanıtladı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da Edin Visca Taraftarın Sorularını Cevapladı

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Edin Visca, kulübün YouTube kanalına konuk oldu. Medipol Başakşehir'den devre arasında transfer olarak, Bordo-Mavili ekipte başarılı bir grafik sergileyen Visca, Trabzonsporlu taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

"En unutulmaz gollerden biri olacak"

Trabzonspor forması ile ilk golünü Galatasaray karşısında atan Edin Visca, konuyla ilgili gelen soruyu şöyle cevapladı: "Galatasaray'a son saniyede gol attığımda inanılmaz bir mutluluk hissettim. Bu gol belki de hayatımda en unutulmaz gollerden biri olacak. Trabzonspor için ilk golümdü ve derbide 3 puan aldık. Kariyerimde nokta bir gol olacak."

"O zamanda çocuk olmak zordu"

Visca, 1990'ların başında Saray Bosna'da çocuk olmayı şöyle anlattı: "O zamanda çocuk olmak çok zordu. Bazı şeyleri hatırlıyorum. Annem, abim ve ablamla beraberdim."

"Uçaktan bomba attılar"

"Uçaktan bomba attılar bize. Biz de dağlara kaçtıp, saklandık. O günleri bazen hatırlıyorum, zor bir duygu. Böyle bir duyguyu hiç kimsenin hissetmesini istemem. Hayatımın en zor zamanlarıydı."

"Taraftarları Bosna'ya davet ediyorum"

Boşnak kültürü ile Türk kültürünün benzer olduğunu belirten Visca, Trabzonsporlular'ı Bosna'ya dadvet etti. Yıldız futbolcu, "İki ülkenin kültürü yüzde 90 aynı. Biz 2 kardeş ülkeyiz. Tüm yemekleri seviyorum. Tüm Trabzonspor taraftarını şampiyonluktan sonra Bosna'ya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"11 yıl sonra şehir değiştirmek kolay değil"

Edin Visca, İstanbul'dan Trabzon'a geldikten sonra alışma sürecini anlattı: "11 yıl sonra şehir değiştirmek gerçekten kolay bir şey değil. Ama Trabzon'a geldiğim ilk günden beri çalışanlar, futbolcular, teknik ekip, herkes beni müthiş karşıladı."

"Biraz korktum"

Trabzonspor tarafından daha önce de transfer edilmek istendiğini söyleyen Edin Visca, "Buradan 4-5 yıl önce de isteniyordum. Ben de gelmek istedim. Biraz korktum. Bugün de çok mutluyum. Burada herkes Boşnak gibi. Çok hırslı, inatçılar. Ben de öyleyim. Çok mutluyum, kendimi burada Bosna'da gibi hissediyorum." şeklinde konuştu.

"Her şeyi Abdullah Hoca'dan öğrendim"

Abdullah Avcı'nın futbol kariyerindeki önemini vurgulayan Visca, "Abdullah Hoca benim öğretmenim. 11 sene önce beni Bosna'dan aldı. Futbolda her şeyi Abdullah Hoca'dan öğrendim. Küçük detaylar ne kadar önemli, saha içinde ve dışında nasıl davranacaksın, maç içinde her detay. Onun sayesinde 11 yıldır bu kadar istikrarlı futbol oynuyorum." dedi.

"Yeniden doğmuş gibi hissediyorum"

Son olarak Trabzonspor taraftarı hakkında düşüncelerini dile getiren Edin Visca, "Müthiş bir taraftar var. Başka bir şey gerçekten. Taraftar ve Trabzonspor camiası ile beraber burada yeniden doğmuş gibi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler