A. Demirspor'dan opsiyonu kullanmamalarını istedi! İşte Emre Akbaba'nın yeni adresi..

Özgür Koç
01.03.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 11:00

Adana Demirspor'un sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Akbaba hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

A. Demirspor'dan opsiyonu kullanmamalarını istedi! İşte Emre Akbaba'nın yeni adresi..

AJANSSPOR - HABER

Milli futbolcu Emre Akbaba, 2022-23 sezonun başında Galatasaray'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Adana Demirspor'a transfer olmuştu. Mavi lacivertli formayla ilk sezonnuda 27 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergileyen tecrübeli oyuncu, takımın vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelmişti.

Emre Akbaba'dan geleceğiyle ilgili flaş karar

Güney ekibiyle 2. sezonunu geçiren yıldız futbolcu, geleceği ile ilgili flaş bir karara imza attı. Adana ekibi ile 2+1 yıllık kontratının sonuna gelirken, milli oyuncu kariyeri için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Yıldız futbolcu trafikte tartıştı! İşte o anlar... "Öyleyim, öyleyim"
Habere Git

Opsiyonunun kullanılmamasını istedi

Akşam'ın haberine göre; 31 yaşındaki futbolcu Adana Demirspor yönetiminden opsiyon maddesini kullanmamaları yönünde ricada bulundu. 

Galatasaray'da rotasyon oyuncusu olmayı kabul etti

Haberde, milli oyuncunun kariyerinin son döneminde Galatasaray'da oynayabilmek için rotasyon oyuncusu olarak görev almayı kabul ettiği kaydedildi. Ayrıca Emre Akbaba'nın Galatasaray'da futbolu bırakmak istediği biliniyordu. 

İlgini Çekebilir
İZLE | Alperen Şengün atıldı; Rockets, Suns’a kaybetti
Habere Git

Bu sezon 33 maçta forma giydi

Emre Akbaba, bu sezon Adana Demirspor ile 33 maça çıkarak 8 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 1.6 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı futbolcu hakkında flaş iddia! "Artık şans bulabileceğine inanmıyorum"
Habere Git

Galatasaray'a 4 milyon Euro'ya transfer olmuştu

2018-29 sezonunda Alanyaspor'dan Galatasaray'a 5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Emre Akbaba sarı kırmızılı takımdaki ilk sezonunda lig ve kupa şampiyonluğu yaşadı. Galatasaray formasıyla 78 maça çıkan başarılı oyuncu 14 gol ve 8 asist kaydedi.

Tecrübeli orta saha A Milli Takım'da 7 kez oynama başarısı gösterirken 3 gollük katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler