A Milli Kadın Futbol Takımı'nın maçlarının yayıncısı belli oldu

22.10.2020 - 13:41 | Son Güncellenme: 22.10.2020 - 13:41

2021 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nın maçları hangi kanalda? Türkiye - Kosova maçını kim yayınlıyor? İşte detaylar...

A Milli Kadın Futbol Takımımız, 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki önemli sınavlarına sportstv ve sportstvPLATFORM ekranlarında çıkıyor.

23 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Kosova'yı konuk edeceğimiz karşılaşmalardan başlayarak grubumuzdaki son 3 maç sportstv ekranlarından izleyicilere ulaşacak. 27 Ekim 2020'de Rusya-Türkiye ve 1 Aralık 2020’de Türkiye-Rusya karşılaşmaları da McDonald's sponsorluğuyla ekranlara gelecek.

İlk kez düzenli bir yayıncıya kavuşan A Milli Kadın Futbol Takımımız, uzun bir aradan sonra hem evimizde hem de deplasmanda oynayacağı maçlarla sporseverlerle buluşacak. McDonald's'ın Milli Takımlar sponsorluğu kapsamında ülkemizde bir ilki gerçekleştirerek yayınına katkı sağladığı karşılaşmalar, skor ötesinde anlamlar taşıyor.

Milli Takım formasıyla ülkemizi temsil eden sporcularımızın daha geniş kitleler tarafından tanınması, Kırmızı-Beyaz Kadınlar'ın sayesinde sporun yaygınlaşması ve kadınların sadece sporda değil, her alandaki önyargıları yıkabilmeleri için karşılaşmaların düzenli yayını planlandı.

 Erkek algılarının yüksek olduğu günümüz futbol ortamında dönüşümün sağlanması, özellikle genç kızların Kadın Futbol Milli Takımı’mızı örnek alarak sporu hayatlarına katmaları yayınların birinci hedefi... 98 bin lisanslı sporcumuzun farklı kulüplere bağlı olarak spor hayatını sürdürdüğü kadın futbolunda bu rakamı arttırmak için motivasyon sağlanması da önemli önceliklerden biri...

Senin için hazırladığımız haberler