A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı

İsa Kethüda
23.07.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 15:32

Konya'da 9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenecek İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Hentbol Takımımızın aday kadrosu belli oldu!

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı

AJANSSPOR-HABER

Konya'da 9-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenecek İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Hentbol Takımımızın aday kadrosu açıklandı.

Başantrenör Costica Buceschi yönetimindeki A Milli Kadın Hentbol Takımı İslami Dayanışma Oyunları kadrosunda 18 oyuncu yer alıyor.


A Milli Kadın Hentbol Takımı, Senegal, Bangladeş ve Özbekistan ile birlikte A Grubu'nda; Kamerun, Afganistan, İran ve Azerbaycan da B Grubu'nda mücadele edecek.

A Milli Kadın Hentbol Takımımızın aday kadrosu şöyle:

  • Kaleci: Merve Durdu (Kastamonu Belediye), Halime İslamoğlu (İzmir Büyükşehir Belediye)
  • Sol Kanat: Kübra Sarıkaya (Kastamonu Belediye), Elif Sıla Aydın (Kastamonu Belediye), Tuana Akman (Beta Transformatör Adasokağı)
  • Sağ Kanat: Emine Gökdemir (Aksaray Belediye), Bilge Nur Öztürk (Konyaaltı Belediye)
  • Sol Oyun Kurucu: Neslihan Çalışkan (Kastamonu Belediye), Betül Yılmaz (Kastamonu
    Belediye), Ayşenur Sormaz (Anadolu Üniversitesi)
  • Orta Oyun Kurucu: Yasemin Şahin (Konyaaltı Belediye), Atiye Gülseven (Yozgat ASP), Gülcan Tügel (Yenimahalle Belediye)
  • Sağ Oyun Kurucu: Beyza Karaçam (Kristianstad HK), Merve Özbolluk (Üsküdar Belediye
  • Pivot: Nurceren Akgün Göktepe (Kastamonu Belediye), Ceren Demirçelen (Kastamonu Belediye), Meryem Erdoğan (Üsküdar Belediye) Teknik ve İdari İstanbul Gençlik Ve Spor İl Müd.), Erdal Kaynak (Kaleci Antrenörü), İlker Kurtulmuş (Performans Antrenörü - Çankaya Gençlik Ve Spor İlçe Müd.), Umut Beycan (Fizyoterapist - Fenerbahçe SK), Bülent Kallenci (Masör-Fenerbahçe SK), Bora Serter (İdari Menajer - Türkiye Hentbol Federasyonu)
Senin için hazırladığımız haberler