A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Santarelli, Peru galibiyetini değerlendirdi:
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Santarelli, Peru galibiyetini değerlendirdi:

Son 5 Haber

Cesc Fabregas, Galatasaray'ın savunmadaki kalbini istiyor

Belgesel çekimi esnasında eşi arayan Fatih Tekke'nin verdiği tepkiye beğeni yağıyor

Ester ile çıktığı tatil Mbappe'ye çok pahalıya patladı

Porto çok istedi, Deniz Gül "Bırakın gideyim" dedi

Trabzonspor'dan orta sahaya sürpriz isim! 19 yaşındaki Kenan Haroun transfer listesine girdi
- Haberin Kaynağı:
- Anadolu Ajansı
ANKARA (AA) - A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde Peru'yu 3-1 yendikleri maçta çok iyi oynamadıklarını belirterek, "Yarın Arjantin karşısında daha iyi bir oyun sergileyeceğimizi umuyorum." dedi.
Santarelli, Peru galibiyetinin ardından Türkiye Voleybol Federasyonunun (TVF) internet sitesine değerlendirmelerde bulundu.
İtalyan çalıştırıcı, "Bugün çok iyi bir maç oynadığımızı söyleyemem. İlk setin ardından oyuncularımda bir rahatlama oldu. İkinci sette çok fazla hata yaptık. Savunmada oldukça kötüydük ve ikinci seti kaybettik. İkinci setin ardından oyuncularımla konuştum, neler olduğunu sordum. Bu tarz maçları oynamak da motive olmak da çok kolay değil. Belki de zihin olarak bu maça hazır değildik." şeklinde görüş belirtti.
Yine de galip geldikleri için mutlu olduklarını aktaran Santarelli, "Üçüncü seti normal bir şekilde oynayıp kazandık. Böyle kötü oynadığınız zorlu maçları bile kazanmak önemlidir ama bazı şeyleri değiştirmemiz gerekecek. Çünkü olimpiyat elemelerini kazanmak istiyorsanız hak etmemiz gerekiyor. Yarın Arjantin karşısında daha iyi bir oyun sergileyeceğimizi umuyorum." ifadelerini kullandı.