A Milli Kadın Voleybol Takımı İsviçre'de sahne alacak

11.05.2019 - 20:27 | Son Güncellenme: 11.05.2019 - 20:27

A Milli Kadın Voleybol Takımı, İsviçre'de düzenlenecek Montreux Volley Masters Turnuvası'na katılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 13-18 Mayıs tarihlerinde İsviçre'nin Montrö kentinde gerçekleştirilecek organizasyonda dünyanın önde gelen voleybol takımları bir araya gelecek.

A Milli Takım, turnuvada B Grubu'nda ev sahibi İsviçre'nin yanı sıra İtalya ve Tayland ile karşılaşacak. A Grubu'nda ise Çin, Almanya, Japonya ve Polonya mücadele edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen milli oyuncu Hande Baladın, "Bu yılki milli takım sezonunu Montreux Volley Masters turnuvası ile açıyoruz. Yoğun ve zorlu bir milli takım dönemi bizleri bekliyor. Önümüzde Milletler Ligi, Olimpiyat Oyunları Elemeleri ve ev sahipliğini de yapacağımız Avrupa Voleybol Şampiyonası var. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz. Montreux Volley Masters Turnuvası'nda oynayacağımız karşılaşmalarda artılarımıza ve eksilerimize bakarak iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlı ekibin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Cansu Özbay, Ezgi Dilik, Meryem Boz, Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Şeyma Ercan, Gözde Yılmaz, Fatma Yıldırım, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, Kübra Akman, Yasemin Güveli, Aylin Sarıoğlu

 

Senin için hazırladığımız haberler