A Milli Takım, 17 yıl sonra Kocaeli'de
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
A Milli Futbol Takımı, Gürcistan müsabakasıyla birlikte 17 yıl sonra Kocaeli'de maç oynayacak. Kırmızı-beyazlılar, daha önce 20 Ağustos 2008 tarihinde Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda Şili ile özel maçta karşı karşıya gelmişti.

Son 5 Haber

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçının canlı linki

Tottenham’dan G.Saray'a Sarr transferi için jet hızında yanıt

PFDK’den Mahmut Uslu’ya 15 gün hak mahrumiyeti ve 2,5 milyon TL ceza

Sidiki Cherif'in sorulan soruya verdiği cevabı duyanlar ''Ne alaka?'' diyor

Ali Çamlı'dan Ali Koç kıyaslamasına sansasyonel cevap
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
2026 FIFA Dünya Kupası elemeleri E Grubu 4. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Kocaeli'de Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.
Kocaeli resmi olarak ilk, toplamda da 2. kez A Milli Takım'a ev sahipliği yapacak. Ay-yıldızlılar, daha önce 20 Ağustos 2008 tarihinde Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda Şili ile özel maç yaparken, sahadan da 1-0 galip ayrılmıştı.
Bu mücadelenin ardından 17 yıl sonra Kocaeli'de A Milli düzeyde karşılaşma oynanacak.
Ayrıca Gürcistan müsabakasıyla 2018 yılında hizmete açılan Kocaeli Stadyumu'nda ilk kez A Milli Futbol Takımı maça çıkacak.