Türkiye A Milli Takım, Ermenistan Maçı Hazırlıklarını Yaptı

Ali Bozkurt
24.03.2023 - 23:14 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 23:21

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, zorlu maçın hazırlıklarını yaptı. Detaylar...

Türkiye A Milli Takım, Ermenistan Maçı Hazırlıklarını Yaptı

AJANSSPOR HABER

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında yarın Ermenistan ile karşı karşıya gelecek A Milli Takım, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını Republican Stadyumu'nda yaptı. Detaylar...

Taktik antrenmanı yapıldı

Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetiminde aday kadrodaki tüm futbolcuların katıldığı idmanda, ısınma ve 5'e 2, dar alanda pas ve dar alanda çift kale taktik antrenman yapıldı. Son bölümde ise şut ve son vuruşlar üzerine çalışıldı.

TFF yakından takip etti

Ay-yıldızlıların bu akşam yaptığı çalışmayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1. Başkan Vekili İbrahim Burkay, Başkan Vekili Nüket Küçükel Ezberci, İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Stratejik ve Kurumsal İletişim Sorumlusu İdil Karademirlidağ Suher, 1. Lig Kulüpleri Sorumlusu Talat Papatya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Şevki Mütevellioğlu da izledi.

Milliler, maç öncesindeki son çalışmasını yarın TSİ 11.00'de Ermenistan Futbol Federasyonu'nun antrenman tesislerinde basına kapalı olarak yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler