"A Milli Takım neden olmasın?"

04.12.2020 - 22:03 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 22:04

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'yı 3-0 gibi net bir skorla geçti. Beşiktaş'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz ile Bernard Mensah, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a konuştu. İşte detaylar...

Süper Lig'de 11. hafta maçında Beşiktaş evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-0 geçti. Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz ve Mensah karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

Genç sol bek, "Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Alanya'yı da yenip 4'te 4 yapmak istiyoruz. Yarınlar inşallah güzel olur. Sergen Hoca zaten bana şans veriyor. Sakatlık olmazsa inşallah her şey güzel olacak. Hayalim tabii ki Beşiktaş'ta oynayıp sonra AVrupa'ya çıkmak. Ama önce Beşiktaş'ta hakkını verip sonra Avrupa'ya gitmek isterim. A Milli Takım neden olmasın? Şenol Güneş beni zaten tanıyor. Burada iyi oynamaya devam edersem A Milli Takım'ı uzak bir hedef olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Mensah gol sevincini anlattı

Gol perdesini açan Mensah ise, "Bu gol sevincinin Beşiktaş taraftarı için bir anlamı var, ben de böyle sevinmek isterim. Aslında normalde hoca savunma görevini benden az bekliyor. Bizim bir oyun planımız var, hücumu da savunmayı da birlikte yapıyoruz" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler