Atakan Karazor, A Milli Takım'da oynayacak! Vatandaşlık işlemleri tamamlandı

19.09.2024 - 09:12 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 09:21

A Milli Futbol Takımı'nda alttan gelen genç jenerasyonun geleceğe hazırlanması dışında gurbetçi oyuncularla ilgili de yoğun çalışmalar yapılıyor. Detaylar haberimizde...

Atakan Karazor, A Milli Takım'da oynayacak! Vatandaşlık işlemleri tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Alman ekibi Stuttgart'ın kaptanlığını yapan Atakan Karazor ile ilgili yürüttüğü çalışmalar sonucunda oyuncunun milli takıma seçim uygunluğunu sağladı.

Vatandaşlık işlemleri tamamlandı

Sabah'ın haberine göre; 27 yaşındaki futbolcunun vatandaşlık işlemlerine dair prosedürler bu ay içerisinde tamamlandı.

A Milli formayı giyebilecek

Tecrübeli orta saha artık A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın tercih etmesi halinde Ay-Yıldızlı formayı giyebilecek.

Real Madrid maçındaki performansıyla dikkat çekti

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e karşı etkili performans gösteren 1.91 boyundaki ön libero, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İtalyan teknik adam ve ekibinin Atakan'ı yakından takip ettiği belirtildi.

Bu sezon 6 maçta 1 gol kaydetti

Stuttgart formasıyla geçtiğimiz sezon 37 maçta 4 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 6 maçta sahaya çıkarken 1 gol kaydetti. Alman ekibiyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunan Atakan Karazor'un güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.

Atakan Karazor kadroya davet edilmesi halinde A Milli Takım'ın Ekim ayında oynayacağı Karadağ ve İzlanda karşılaşmalarında forma giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler