A Milli Takım'da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu, aday kadrodan çıkarıldı!

16.11.2023 - 15:19 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 15:28

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun Almanya ile oynanacak özel maçın aday kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

A Milli Takım'da Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu, aday kadrodan çıkarıldı!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nun, Almanya ile oynanacak özel maçın aday kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Aday kadroda değişilik

TFF'den yapılan açıklamada, "Almanya ile 18 Kasım’da deplasmanda oynayacağı özel maç için bugün Berlin’e yolculuk edecek A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Cengiz Ünder kamp kadrosundan ayrıldı

Millî futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul’da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Millî Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin’e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır.

İlgini Çekebilir
MHK başkanından Ali Koç'a suç duyurusu!
Habere Git

Hakan Çalhanoğlu hastalandı

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise, A Millî Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. 

Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Almanya - Türkiye maçı ne zaman?

Almanya ile Türkiye arasındaki maç 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45'te başlayacak. 75 bin kişilik Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Michy Batshuayi'ye 2 talip birden!
Habere Git

Almanya-Türkiye maçını Frankowski yönetecek

Almanya ile Türkiye arasındaki maçı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek. Bartosz Frankowski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Jakub Winkler yapacak. Tomas Musial ise dördüncü hakem olacak. Karşılaşmada Pawel Raczkowski VAR, Krzysztof Jakubik ise AVAR olarak görevlendirildi.

A Milli Takım'ın fikstürü

  • Almanya - Türkiye: 18 Kasım Cumartesi (22.45-TRT 1)
  • Galler - Türkiye: 21 Kasım Salı (22.45-TRT 1)

Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu puan durumu

  • 1- Türkiye: 16
  • 2- Galler: 10
  • 3- Hırvatistan: 10
  • 4- Ermenistan: 7
  • 5- Ermenistan: 3

Senin için hazırladığımız haberler