Türkiye A Milli Takımı’nda 6 oyuncu EURO 2024'te süre alamadı!

Arif Can Yıldız
02.07.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 17:00

Bu akşam EURO 2024 Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımımız'da 6 isim gruplarda oynanan üç maçta kendisine süre bulamadı.

Türkiye A Milli Takımı’nda 6 oyuncu EURO 2024'te süre alamadı!

AJANSSPOR HABER

EURO 2024 F Grubu’nda; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele eden Bizim Çocuklar, aldığı iki galibiyet ve bir mağlubiyetle ikinci olarak son 16 turuna yükselmeyi başardı. A Milli Takım grup aşamasında 3 maçta sahaya çıkarken kadroda bulunan 6oyuncu ise hiçbir maçta süre alamadı.

İşte hiç süre alamayan oyuncularımız:

Bertuğ Yıldırım

Süper Lig’de Hatayspor, forması altında gösterdiği performans ile Ligue 1 ekiplerinden Rennes’e transfer olan Bertuğ Yıldırım, bu sezon Fransa kulübü ile çıktığı 28 maçta 2 gol 2 asist katkısı yaptı. 21 yaşındaki forvet şuana dek kendisini EURO 2024’te gösterme fırsatını bulamadı. Genç golcü yarım sezonda Antalyaspor'un başarısı için ter dökrü.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'ın, Avusturya maçı muhtemel 11'i belli oldu! 3 değişiklik...
Habere Git

İrfan Can Kahveci

Fenerbahçe forması altında son iki sezonda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci, bu sezon Sarı-Lacivertli forma altında çıktığı 46 maçta 18 gol 12 asistlik performans göstermesine rağmen Gürcistan, Portekiz ve Çekya maçlarında forma giyemedi.

Semih Kılıçsoy

Beşiktaş’ın kötü geçirdiği sezonda gösterdiği iyi performansla futbolseverlerin takdirini toplayan 18 yaşındaki genç forvet Semih Kılıçsoy, Siyah-Beyazlı forma ile bu sezon çıktığı 35 maçta 12 gol ve 3 asistlik performans göstermeyi başardı. Genç golcü, Bertuğ Yıldırım ile birlikte Avrupa Şampiyonası’nda şu ana kadar süre alamayan forvetler arasına girdi.

Ahmetcan Kaplan

Trabzonspor alt yapısından çıkan ve ardından Hollanda evi Ajax’a transfer olan Ahmetcan Kaplan, Eredevisie devinde geçirdiği ilk yılı sakat olarak tamamlamasının ardından bu sezon 24 maça çıkmayı başardı. 21 yaşındaki stoper de turnuvada süre bulamayan futbolcular kervanına katıldı.

İlgini Çekebilir
Türkiye Avusturya maçı Almanya’da neden açık kanaldan yayınlanmıyor?
Habere Git

Uğurcan Çakır

Yıllardır Trabzonspor kalesini koruyan file bekçisi Uğurcan Çakır, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda henüz süre alamadı. Gürcistan ile oynadığımız maçta kalemizi Mert Günok korurken, Portekiz maçında ise Altay Bayındır kaleye geçti. Çekya maçında ise sakatlığına rağmen insiyatif alan Mert, mücadeleye çıktı.

Muhammed Şengezer

Sakatlanarak kamptan ayrılan Doğan Alemdar’ın yerine kadroya çağrılan Başakşehir kalecisi Muhammed Şengezer de henüz süre alamayan futbolcular arasında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler