Ferdi Kadıoğlu, Sakatlığı Sebebiyle A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

17.11.2022 - 16:00 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 20:58

A Milli Takım'ın özel maçta İskoçya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada sakatlanan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarıldığı iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu, Sakatlığı Sebebiyle A Milli Takım Kadrosundan Çıkarıldı

AJANSSPOR-HABER

A Milli Futbol Takımı'nın 19 Kasım Cumartesi günü Gaziantep'te Çekya ile oynayacağı özel maç öncesinde İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü, aday kadrodan çıkarıldı.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Milli futbolcularımız İrfan Can Kahveci ve Orkun Kökçü, FIFA'nın Oyuncuların Statüsü ve Transferi Talimatı'nın ek 1. bölümünün 1. maddesinin 6. bendine istinaden, kulüpleriyle kamp öncesinde varılan karşılıklı mutabakat neticesinde aday kadrodan çıkarıldı." denildi.

Bu iki oyuncunun dışında bir oyuncu daha aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Canlı yayında dünya yıldızını açıkladı! Geliyor
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu da kadrodan çıkarıldı

İskoçya ile oynanan özel maçta sakatlanan Ferdi Kadıoğlu'nun aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Yapılan duyuruda, "Ferdi Kadıoğlu'nun MRI tetkikleri sonucunda sağ arka adalesinde kanama tespit edildi ve Çekya karşılaşmasında forma giyemeyeceği saptandı. Bu gelişme üzerine, Ferdi'nin tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu." ifadeleri kullanıldı.

Avrupa'ya transfer olması bekleniyor

Bu sezon Fenerbahçe'nin en çok süre alan üçüncü oyuncusu olan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonu büyük bir bedelle Avrupa'ya transfer olması bekleniyor. Kadıoğlu sezon başından bu yana 27 resmi maçta forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler