A Milli Takım'da Faroe Adaları Maçı Öncesi Bir Sakatlık Daha!

Akın Ungan
23.09.2022 - 14:53 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 15:01

UEFA Uluslar Ligi'nde Faroe Adaları ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Takım'da Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak'tan sonra bir kişi daha sakatlandı.

A Milli Takım'da Faroe Adaları Maçı Öncesi Bir Sakatlık Daha!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz gün UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan Türkiye A Milli Takım, Faroe Adaları ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Stefan Kuntz ve öğrencileri, Lüksemburg maçı öncesinde olan sakatlıklardan dolayı büyük şok yaşarken, sakatlıklara bir yenisi daha eklendi.

Enes Ünal kadrodan çıkarıldı

Lüksemburg maçı öncesinde Merih Demiral ve Ozan Kabak'ı, maç esnasında ise Çağlar Söyüncü'yü kaybeden Türkiye, Faroe Maçı hazırlıklarında Enes Ünal'ın sakatlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada, genç santrforun aday kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili yapılan duyuruda, "Millî futbolcumuz Enes Ünal, sakatlığı nedeniyle 25 Eylül’de Faroe Adaları ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarıldı. Enes’e bugünkü yolculuk öncesi yapılan son kontrollerde, arka adalesinde maçta oynamasını engelleyecek ciddiyette problem tespit edildi." denildi.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz ayrılacak mı? Mehmet Büyükekşi açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler