A Milli Takım'da gözler bu testte

29.03.2021 - 10:02 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 15:59

A Milli Takım için Letonya maçı öncesinde flaş açıklama geldi. A Spor spikeri Ender Bilgin ve A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Mustafa Denizli, A Milli Takım'dan 3 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi. A Milli Takım'a bugün saat 11.00'de Letonya maçı öncesi test yapıldı. Bu testten çıkacak sonuçlara göre söz konusu üç oyuncunun durumu netlik kazacak. Detaylar haberimizde...

A Milli Takım'da gözler bu testte

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Hollanda ve Norveç maçlarını kazandı ve müthiş bir başlangıç yaptı. A Milli Takım'la ilgili A Spor spikeri Ender Bilgin ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli'den flaş bir açıklama geldi.

Ender Bilgin, A Milli Futbol Takımımız'da koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcular olduğunu söyledi.

Bilgin, "A Milli Takım'da koronavirüs testi pozitif çıkan 3 futbolcu daha var. Sanıyorum açıklanacak." ifadelerini kullandı.

'Şenol Hoca ile konuştum'

A Spor'da Takım Oyunu programında Bilgin'in sorularını yanıtlayan Mustafa Denizli konuyla ilgili olarak Şenol Güneş'le konuştuğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Şenol Hoca ile konuştum. Bugün test yapılacak ama negatif çıkma şansı daha düşük."

'Bugün de test yapıldı'

A Milli Takım'a Letonya maçı öncesi bugün saat 11.00'de test yapıldı. Bu testten çıkacak sonuçlara göre söz konusu üç oyuncunun durumu netlik kazacak. Hollanda maçı öncesi 2 oyuncunun da testi pozitif çıkmış ve kadrodan çıkartılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler