A Milli Takım'da sakatlık! Halil Dervişoğlu aday kadroya çağrıldı...

04.10.2021 - 15:34 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 22:45

A Milli Futbol Takımı'nda Norveç ve Letonya maçı öncesi sıcak gelişme. Kenan Karaman'ın sakatlık sorunu nedeniyle Halil Dervişoğlu da kadroya alındı. İşte detaylar...

A Milli Takım'da sakatlık! Halil Dervişoğlu aday kadroya çağrıldı...

AJANSSPOR-HABER 

Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Norveç ve Letonya maçları öncesinde aday kadroyu açıklamıştı. Ay-yıldızlı takımda Kenan Karaman'ın elinden yaşadığı sakatlık sorunu dolayısıyla Halil Dervişoğlu da aday kadroya davet edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8 Ekim’de Norveç ve 11 Ekim’de Letonya ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosuna takviye yapıldı.  Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı lig müsabakasında sol el ikinci parmağı kırılan futbolcumuz Kenan Karaman’ın, yoğun maç trafiği göz önünde bulundurularak Norveç karşılaşması sonrası operasyonunun planlanması sebebiyle, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu aday kadroya dâhil edildi."

İlgini Çekebilir
Erling Haaland, Türkiye'ye karşı oynayacak mı? Kendisi açıkladı...
Habere Git

Kenan Karaman Norveç'e var, Letonya'ya yok 

Kenan Karaman, Norveç maçı kadrosunda olacak. Bu karşılaşmadan sonra elinden ameliyat edilecek ve Letonya maçının kadrosunda olmayacak. Siyah-beyazlı futbolcu Beşiktaş'ta 1 asist yapmıştı. Kenan Karaman, Süper Lig'in 7. haftasında Altay ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada sakatlanmış ve elinde kırık tespit edilmişti.

Halil Dervişoğlu'nun performansı 

Galatasaray'da kariyerine devam eden Halil Dervişoğlu ise, Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde 5 maçta 1 gol 1 asistlik katkı verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler