A Milli Takım'a Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'den kötü haber!

Cem Ergün
26.06.2024 - 23:57 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 00:07

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşan A Milli Takım'a Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'den kötü haber geldi. İki isim de son 16'da forma giyemeyecek. Detaylar...

A Milli Takım'a Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'den kötü haber!

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya'yı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Çekya'nın maçtaki tek golü Tomas Soucek'ten geldi.

Grubu ikinci tamamladık

A Milli Takım, bu sonuçla 2024 Avrupa Şampiyonası'nda F Grubu'nu iki galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 6 puanla ikinci sırada tamamladı.

Son 16'da rakip Avusturya

Grubu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmayı başaran Türkiye, D Grubu'nun lider bitiren Avusturya'nın rakibi oldu.

Milli Takım'a iki isimden kötü haber

Türkiye'ye, Avusturya maçı öncesi iki oyuncudan kötü haber geldi. Çekya karşısında sarı kart gören Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin, cezaları sebebiyle Avusturya karşısında forma giyemeyecek.

Abdülkerim Bardakçı'nın cezası bitti

Sarı kart cezası sebebiyle Çekya karşısında forma giyemeyen Abdülkerim Bardakçı ise cezasını tamamladı. Bardakçı, Vincenzo Montella'nın görev vermesi halinde Avusturya karşısında sahada olabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler