Wolfsburg maçında oyundan atılmıştı! Atakan Karazor'un cezası iptal edildi

01.10.2024 - 17:00 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 17:35

Almanya Bundesliga Ligi'nde Stuttgart'ın Wolfsburg ile sahasında berabere kaldığı maçta kırmızı kart gören Atakan Karazor'un cezası iptal edildi...

Wolfsburg maçında oyundan atılmıştı! Atakan Karazor'un cezası iptal edildi

AJANSSPOR HABER

Almanya Bundesliga 5. haftasında deplasmanda Wolfsburg ile 2-2 berabere kalan Stuttgart'ta Atakan Karazor karşılaşmanın 63. dakikasında haksız bir şekilde 2. sarı kartı görmüş ve kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Atakan Karazor'un cezası kaldırıldı

Almanya Futbol Federasyonu Spor Mahkemesi (DFB), haksız bir şekilde kırmızı kartla oyundan atılan Atakan Karazor'un cezasının kaldırıldığını açıkladı.

Hoffenheim maçında forma giyecek

Buna göre, Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, bir sonraki TSG Hoffenheim karşılaşmasında forma giyebilecek.

Fabian Wohlgemuth: "DFB doğru bir karar verdi"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Stuttgart Sportif Direktörü Fabian Wohlgemuth, “Bizim düşüncemize göre DFB spor mahkemesi basiretli ve doğru bir karar verdi. Değerlendirmemizde hakemin bariz bir hata yaptığının doğrulandığını düşünüyoruz. Kaptanımızın önümüzdeki Pazar günü TSG Hoffenheim'a karşı kendi sahasında oynayacağı maçtan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Hakem özür diledi

27 yaşındaki ön libero Atakan Karazor da, Wolfsburg maçı sonrası hakemin kendisinden özür dilediğini açıklamıştı. Yapılan açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dürüst olmak gerekirse düşünmek için biraz zamana ihtiyacım vardı. Vurgulamak istediğim şey şu: Sadece hayatta değil, futbolda da hatalar olur, bu insanidir. Maçtan sonra hakemle konuştum, hatası için özür diledi ve ben de özürünü kabul ettim. Lütfen tacizden, hakaretten ve nefretten kaçının."

A Milli Takım forması giyecek

Öte yandan Atakan Karazor, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanma kararı aldı.

Stuttgart performansı

Stuttgart ile 149 karşılaşmaya çıkan Atakan 3 gol ve 8 asist kaydetti. Başarılı futbolcu daha önce Dortmund II, Bochum U19, Kiel, Bochum U17 formalarını giydi.

Fotoğraf: Stuttgart

Senin için hazırladığımız haberler